Forsendelse og Returnering

Levering

1.Gratis fragt på alle ordrer!
2.Skib med Air Express, som USPS, EMS, DHL, TNT osv. De er dør til dør service. Ifølge forskellige lande, vil vi vælge mest bekvemme Air Express til dig.
3. Når du er færdig med din bestilling, begynder vi at behandle din ordre inden for 2 timer. Det tager normalt 2-3 arbejdsdage at forberede dine ordrer.
4. Leveringstiden er omkring 6-12 arbejdsdage.
5.Vi vil give sporingsnummer og spor links via e-mail til dig.

Hvordan sporer jeg min forsendelse?
Vi sender dit køb inden udgangen af den næste arbejdsdag efter at du har checket ud. Vi ville sende dig en e-mail med sporingsnummeret, så du kan kontrollere fremskridtene i din levering på transportørens websted.

Hvad skal jeg gøre, hvis min forsendelse aldrig kommer?
Tillad venligst op til 12 arbejdsdage for din vare, der skal leveres. Hvis det stadig ikke kommer frem, skal du kontakte os ved at klikke på knappen "Kontakt os" på hjemmesiden. Vi vender tilbage til dig inden for kort tid.

Udveksling

For at udveksle et produkt skal du sende os en e-mail og informere os om årsagen. Vi vil herefter give dig yderligere anvisninger. Varerne kan udveksles inden for 30 dage fra kvitteringsdatoen, forudsat at de er ubrudt og i original tilstand med al den originale emballage. Når du returnerer en vare til en udveksling, skal du sørge for at dit navn, adresse, telefonnummer og instruktioner er tydeligt angivet. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med vareudveksling er forbrugerens ansvar.

Vender tilbage

Da din fulde tilfredshed er vores højeste prioritet for langsigtet forretning mellem os, tilbyder vi retur- og udvekslingsinstruktion. Før du vil returnere varer, bedes du kontakte os via e-mail for at diskutere det problem, du har først. Hovedparten af tiden vi kan løse problemet ved at yde teknisk support, og du behøver ikke at sende noget tilbage.

Aflysning

Hvis du ønsker at annullere din ordre fra vores butik, så send os en e-mail til os. Du kan annullere ordren, inden varen sendes.